Hoppa till sidans innehåll

Information till Funktionärer

28 DEC 2018 19:00
  • Skapad: 28 DEC 2018 19:00

Information till funktionärer inför vår Vintercupstävling i morgon lördag 29/12.

Nu är det mesta preparerat och förberett inför vår Vintercupsdeltävling i morgon.

Intresset från förarhåll att vara med är på topp och totalt är dryga 540 förare anmälda fördelat på tre starter under dagen.

Vi har fortfarande vissa behov av förstärkning på funktionärssidan både med och utan motorcykel och känner du att du vill göra en insats för föreningen så kom ut och hjälp till. Vi erbjuder trevligt sällskap och bjuder på funktionärsmat och kaffe. För er som ej har fasta avtalade uppgifter gäller samling vid kiosken för tilldelning av uppdrag och utrustning.

För er som är funktionärer gäller samling 06:30 om ej annat avtalats. Parkering, anmälan och besiktning är de funktioner som drar igång först. Första start är kl. 09:00 följt av start kl. 11:00 och 13:00.

Vårt mål är att påbörja efterarbetet senast kl.14:30 och att vi under eftermiddagen i största möjligaste mån skall återställa och städa av området innan mörkret breder ut sig. Tag kontakt med Kenneth Rundberg, Jesper Eriksson eller Peter Tapper för besked om vilka insatser som går att påbörja vid vilken tidpunkt. Om vi ej hinner med allt fortsätter vi med återstående på söndag 30/12 med start kl. 09:00.

Vi förväntar oss att FMCK medlemmar som är med som deltagare i tävlingen hjälper till före tävling vid behov och framförallt med efterarbetet. Med andra ord ingen åker hem förrän vi är klara alternativt avbryter för dagen.

Allt efterarbete går så mycket lättare och snabbare ju fler vi är som hjälper till.

 

Tack på förhand.

Styrelsen FMCK Skövde

Skribent: Erik Elowson
Epost: Adressen Gömd

 

Vill Du bli medlem i

FMCK Skövde

Klicka här


Hur betalar man avgifter online?
Klicka här för en guide


 Hur loggar man in på IdrottOnline?

Klicka här för en demo


Postadress:
FMCK Skövde - Motorcykel och Snöskoter
Box 355
54128 Skövde

Kontakt:
Tel: 070-6933792, 070-5159170
E-post: This is a mailto link

Se all info