Bli medlem!

Välkommen som medlem i FMCK Skövde!

På denna sida finns information om vad som gäller med medlemskapsavgifter m.m.

Medlemsskapet är viktigt för bl.a. försäkringar och nödvändigt för att få ut sin licens.

Ny medlem

Du som vill gå med som ny medlem klickar här och följer de instruktioner som anges.

"Gamla" medlemmar - förnya/förlänga medlemskap

OBS! Alla barn o ungdom t.o.m. 17 år måste tillhöra ett familjemedlemskap som är ett krav från SVEMO. Målsman med barn under 18 år måste själv vara medlem.

Glöm inte avgiften för träningsväst!
Gäller U3/Motion (från 16 år).

Rutinen för att förnya/förlänga sitt medlemskap och betala sin medlemsavgift har förenklats. Ett medlemskap sträcker sig från den 1/1 till och med den 31/12.

Cirka två månader innan årets slut kommer medlemsavgiften för nästkommande år att skickas ut via IdrottOnline till en personlig varukorg. Om medlemsavgiften inte är betald innan den 31/12 så avslutas medlemsskapet automatiskt och man är då tvungen att ansöka som ny medlem genom att klickar här.

Varje medlem har ett eget användarkonto (IdrottID) på IdrottOnline som börjar med IID0 följt av sju siffror. För att betala sin medlemsavgift loggar man på IdrottOnline och klickar på kundvagnen (varukorgen) som finns uppe i menyfältet. Information om hur man går tillväga finner du genom att klicka här.

Betalningen sker direkt via hemsidan. Man kan välja att betala med betal-/kreditkort eller bankbetalning. Detta förenklar administrationen samt att så fort betalning är erhållen så kan man ansöka om sin SVEMO licens.

Stöter du på problem eller har frågor, skicka ett e-mail till This is a mailto link.

Nedan listas de olika avgifterna för medlemsskapet.

Ungdom (till och med det år du fyller 20 år) 250 kr
Avtalsbundna ordonanser (frivillig sektionen) 250 kr
Vuxna (från och med det år du fyller 21 år) 350 kr
Familj boende på samma adress 500 kr