Välkommen som ny medlem i FMCK Skövde!

Medlemsskapet är viktigt för bl.a. försäkringar och nödvändigt för att få ut sin licens.

OBS! Alla barn o ungdom t.o.m. 17 år måste tillhöra ett familjemedlemskap som är ett krav från SVEMOMålsman med barn under 18 år måste själv vara medlem.

För att ansöka om medlemskap i FMCK Skövde, läs och följ anvisningarna nedan.

Om medlemskapet gäller barn o ungdom under 18 år, börja med registrera barnet/ungdomen först. Därefter så registrerar du dig själv. Som målsman kommer du att behöva ange dina uppgifter också.

Alla medlemmar som skall utöva åkande måste välja att vara aktiv i Motorcykel och Snöskoter.
Om du enbart ämnar att vara medlem, så väljer du att ej kryssa i aktiv.

Efter godkänt medlemskap, kommer Du erhålla ett användarkonto på IdrottOnline där FMCK Skövde har sitt medlemsregister.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter